RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Støtter naboer

Naboene i Asperud borettslag møtte bred støtte blant lokalpolitikerne da sak om utvidet åpnings- og skjenketid ved Viva Napoli Pizza i Ravnåsveien ble behandlet.

Holmlia: Else Kismul, en av beboerne i borettslaget fortalte bydelsutvalget om støyen naboene må holde ut med.

Fyllebråk

Lyden slår rett opp til oss som bor på andre siden av veien. Til tider er det både roping, skriking og høylytte slåsskamper ofte med drapstrusler. Dette er også et sted der mange viser fram bilene sine og burner og sladder bortover parkeringsplassen. All denne støyen slår rett i fjellveggen og stiger opp til oss, fortalte en oppgitt Kismul.

Nabo Morten Wivart som kunne fortelle at de i borettslaget ikke gleder seg, men gruer seg til sommeren.

Bred støtte

BU viste sterk støtte til naboene som er plaget av støyen og vedtok ikke å støtte forslaget om utvidet åpnings- og skjenketid.

Jeg tror dette stedet er nærmere å miste skjenkebevilling i steden for en utvidelse av den, sa Trond Hjelmerud (Frp). Liv Jorunn Eriksen (SV) foreslo dessuten at BU skulle be Næringsmiddeletaten om å foreta ekstra kontroller ved utestedet, noe som fikk full støtte hos BU- medlemmene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere