RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Støtter okkupasjonen

Morten Luthcke pleide å dra til Trosterud Villaen da det var aktivitessenter der. Etter at kommunen stengte huset i januar har det blitt mye tv-titting på rullestolbrukeren.

Trosterud: Luthcke er nå en av naboene til villaen som støtter husokkupantene.
- Jeg pleide å tilbringe mye tid her i huset da det var aktivitssenter her. Det var en glimrende mulighet for meg å komme meg ut, sukker Luthcke

Sitter hjemme

Etter at aktivitetssenter ble stengt fikk de funksjonshemmede brukerne av senteret tilbud om å dra til seniorsenteret på Haugerud, men dette tilbudet passet ikke Luthcke like godt.
- For å komme med ned dit må jeg benytte meg av TT-tjenesten, og da har det heller blitt til at jeg sitter hjemme. Ja, det har blitt mye TV-titting den siste tiden, innrømmer Luthcke.
Rullestolbrukeren er oppgitt over politikerne.
- De vet ikke konsekvensene av det de har gjort. Politikerne ser kun på oss som en utgift, menerLutchke.
Primus motor i Trosterud Villaens Venner Ben Borgen ønsker at kommunen vil samarbeide med foreningen om å gjøre villaen til et kultursenter. Kommunen har for første gang sagt at dette skal bli et kulturbygg, sier Borgen og peker opp mot det vernede bygget.
- Det er gledelig å høre. Spørsmålet nå er bare hvor fort kommunen vil gjennomføre sin egen plan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere