RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Støtter studentskjenk


Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
BU støtter og tar til orientering byrådets vedtak om alminnelig serverings- og skjenkebevilling for Studentenes Hus i Nydalen.

NORDRE AKER: Det betyr utvidet åpnings- og skjenketid inne til kl. 03.00/02.30 for studenthuset, mot at inngangsparti og uteområde mot Akerselva, sperres av, og ikke benyttes etter kl. 20.00.

Stadig kommersielle arrangementer

De nye reglene gjelder frem til slutten av september neste år.

Rødt var det eneste partiet som ikke ville godta bydelsdirektørens forslag til vedtak.

Det blir jo blant annet feil når byrådet legger til grunn at stedet drives på ikke kommersiell basis det er jo stadige andre typer events og kommersielle arrangementer på stedet. I tillegg ser Rødt i motsetning til byrådet, det ikke positivt på at studenter selv betjener baren ungt, uerfarent barpersonale kan oftere føre til overskjenking, sa Per Aschjem (Rødt).

Flytter til Kokkamok

Ifølge studentavisen Inside flytter studentkroa fra dagens lokaler og inn i tidligere Kokkamok, vegg i vegg med studentenes hus.

Erlend Bjella Sæther, styremedlem i Studentenes hus, sier til Inside at mange studenter har følt at studentkroa har vært for upersonlig.

De gamle lokalene skal leies ut som selskapslokaler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere