RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Student-leder underslo penger med VISA-kort


Med blant annet et VISA-kort ble pengene underslått.
Med blant annet et VISA-kort ble pengene underslått.
Da han kom i pengenød ble fristelsen for stor for studentlederen. Han underslo penger fra kassa, og nå må han betale tilbake alt.

OSLO: Som leder av en større studentorganisasjon i Oslo var han betrodd ansvaret for en større sum med penger. Da han trengte penger klarte han ikke å holde seg unna pengene. I en periode fra begynnelsen av januar til starten av februar forsynte han seg av pengene. Ved å bruke organisasjonens VISA-kort tok han ut penger fra minibanker, betalte i kortterminaler og betalte private regninger i nettbank. Slik underslo han drøye 52.000 kroner iløpet av én måned.

Da han til slutt ble konfrontert med kontoutskriften la han alle kortene på bordet. Nylig tilsto han også i Oslo tingrett. Der ble han dømt til 30 dagers med en prøvetid på to år. Dersom han betaler alt tilbake innen disse to årene, slipper han dermed å sone i fengsel.

Retten så alvorlig på at han misbrukte sitt verv til å underslå penger. Samtidig mente også retten at det er formildende at han tilstod alt.

Del på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere