RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Studentfestene klare


Therese Aune
Therese Aune
Studentene kan vente seg flere godbiter i uke 38. Vi gir dere hele programmet og anmeldelse fra arrangøren.

17. september - Smalt som Faen: Sabrura

Norge er et land hvor den gjengse konsertgjenger ikke får oppleve de mer kuriøse sidene av verdens musikk. Som studentarrangører ser vi vårt ansvar, og sprer derfor musikkopplevelser som kanskje som ikke alltid trekker folk flest, gjennom vårt nye konsept Smalt som Faen. Bandet som får æren av å åpne Smalt som Faen er Trondheimsbaserte Sabrura. Vi er blitt lovet en kveld, som vil vise oss hvor smal en konsert faktisk kan være, med improvisasjoner som utforsker og utfordrer formatet. Det kan bli intenst, det kan bli harmonisk, men det vil uansett bli et audio-visuelt og melodiøst uttrykk formet av øyeblikket.

http://www.youtube.com/watch?v=nsuKAMNvpnE

Klubbscenen 21.00
50/0,- (ikke medlem/medlem)

19. september - Nina Kinert (SE) + Therese Aune

Er du en av de som har fått med deg jenta som varmer opp for Ane Brun på hennes konserter? Nina Kinerts tredje album Pets & Friends skal ifølge ryktene overgå forventningene! I hjemlandet har frøken Kinert fått mye oppmerksomhet for at musikken hennes figurerer i Saab-reklame, og her i Norge har hun holdt et par fantastisk flotte og morsomme konserter på Mono og Slottsfjellfestivalen i tillegg til alle oppvarmingsjobbene. Live er Nina Kinert en opplevelse;klokkeklar stemme, underfundige tekster og nydelige melodier.

Therese Aunes "vindskeive ruskemelankoli" sjarmerte tidligere i år By:larms publikum, deriblant Iceland Airwaves utsendte. I Plan B omtales hun som "kvinnen med den særdeles vakre stemmen og det lille rød lekepianoet", og i tillegg har hun med seg en kazoo!

http://www.myspace.com/ninakinert

http://www.myspace.com/thereseaune

Betong, 21.00
120/80,- (ikke medlem/medlem) + bill.avg.

20. september - South of Heaven: Worship (DE) + Hypothermia(SE)

South Of Heaven er et klubbkonsept skapt for å smøre sjela di med billig drikke og beinhard metall. Her får både norske og utenlandske band muligheten til å vise seg på scenen.

Atter en seig og jævlig doomaften avholdes på Klubbscenen 20 September. Tyske Worship spiller opp til verdens treigeste dans. Og nyskiva "Dooom" gjør seg faktisk fortjent til den ekstra O'en.

Hypothermia fra Sverige stepper inn for finske Tyranny, som dessverre avlyste. De serverer oss drittung black metal, og skal visst være riktig så trivelige på scenen. Stikkord: rakblad, melankoli, blod og tenners gnissel. Rett og slett gjennomsyra negativt

Hundrogfemti flis i underg, eh, inngangspenger, eventuelt hundre om du er medlem av Studentersamfundet.

www.myspace.com/worshipdoom

www.myspace.com/hypothermiaswe

Klubbscenen, 20.00
150/100,- (ikke medlem/medlem)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere