Gå til sidens hovedinnhold

Stukket med kniv i hode og lår

En ny voldssak er registert på Oppsal.

MANGLERUD: En 20 år gammel mann ble onsdag kveld kjørt til sykehus med stikkskader i hodet og lår etter et oppgjør i en leilighet i Haakon Tveters vei på Oppsal.

Del på Facebook

Kort tid etter at politiet fikk meldingen (klokken 19.50) , tok de kontroll på en mann ved Skøyenåsen T-banestasjon. Også han hadde stikkskader og ble kjørt til sykehus. Ingen av de to har livstruende skader.

Det var flere personer i leiligheten på Oppsal, men de hadde forlatt stedet innen politiet kom frem.

Leiligheten bar preg av slåssing.

– Vi kan ikke si noe mer foreløpig i og med saken er under etterforskning, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Var ikke bilbrann

PRINSDAL: Tirsdag formiddag kom det melding om bilbrann i Nedre Prinsdals vei. Da utrykningsenhetene kom til stedet, så de en bil med panseret åpent. Det veltet opp kraftig røyk, men det viste seg ikke å være brann - bare svidd olje i den gamle bilen.

Vinglete kjøring

KLEMETSRUD: Svært vinglete kjøring innover E6 ved Klemetsrud resulterte i at andre trafikkanter varslet politiet tirsdag formiddag.

Signalement på bilen resulterte i at en bil ble stoppet i Strømsveien. Det viste seg at den var begjært avregistrert i og med det ikke var betalt årsavgift. Den 22 år gamle sjåføren, en mann fra Sri Lanka, hadde heller ikke førerkort. Dermed ble det avskilting og anmeldelse.

Flammer ut av vindu

MORTENSRUD: Litt før klokken 15 tirsdag kom det brannmelding fra Lofsrudhøgda på Mortensrud. Flammer skulle slå ut av et vindu i blokka.

Da utrykningsenhetene kom til stedet, var alle ute av leiligheten. En kvinne som hadde vært i den, ble tatt hånd om av ambulansepersonell. To gutter fra en annen leilighet hadde også fått noe røyk i seg.

Brannen var sansynligvis forårsaket av en kjele det tok fyr i på komfyren.

Kvinnen kunne vende tilbake etter at røyken var luftet ut.

Truende nasker

SÆTER: Politiet ble onsdag morgen kontaktet fra Sparbutikken på Sæter. En nasker hadde vært truende overfor betjening og andre kunder.

Han var forsvunnet innen politiet kom til stedet. Det ble gitt en beskrivelse, men leting var resultatløs.

Luktet brann

MUNKERUD: Tidlig onsdag kom det melding om mulig brann i Brattvollveien på Munkerud. Melder mente det kunne komme fra brente bildekk.

Politiet fant ikke noe brannsted.

Brannlukten stammet muligens fra en asfaltbil.

Falt av bussen

BJØRNDAL: Litt over klokken 16 onsdag kom det melding om mulig trafikkulykke på Bjørndal.

Det viste seg at en mann hadde snublet og falt av bussen på holdeplassen ved Åslandhellinga. Den 54 år gamle mannen hadde muligens fått ribbensbrudd og ble tatt med i ambulanse.

Reklame

Nå hamstrer norske menn sexleketøy til seg selv