RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RASKT PÅ STEDET: Politiet var raskt på stedet etter at en 21-åring ble knivstukket på Grønland, mandag kveld. FOTO: NILS SKUMSVOLL
RASKT PÅ STEDET: Politiet var raskt på stedet etter at en 21-åring ble knivstukket på Grønland, mandag kveld. FOTO: NILS SKUMSVOLL Foto: Illustrasjonsfoto

Stukket tre ganger i halsen

GRØNLAND: En 21 år gammel mann ble rundt klokka 18.30 mandag kveld påført flere knivstikk i halsen ved t-banen på Vaterland.

En politimann som så selve knivstikkingen kom til og fikk stanset blødningen til offeret. Mannen skal etter sigende ha blitt angrepet av en gjeng utstyrt med kniv og balltre, og segnet om foran øynene på politiet.

En person skal senere på kvelden ha blitt pågrepet utenfor Rema i Smalgangen, mistenkt for tilknytning til overfallet. Han skal ikke være den som utførte selve knivstikkingen. Offeret ble operert på Ullevål sykehus natt til tirsdag, og skal være utenfor livsfare. Offeret er en kjenning av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere