Stupfull kjeltring parkerte stjålet bil på politiets p-plass!

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Les politiloggen fra helgen her.

17.juni: Vålerengtunellen, nordgående, buss med motorstans i høyre felt, politiet på stedet, høyre felt stengt, berging underveis. Bussen deretter fjernet, trafikken går som normalt

17.juni: Nødetatene på vei til Sinsen skole, brenner i noe plast på baksiden. Brannen slukket. Ikke skader på skolen, kun brent i noe plast på utsiden.

17.juni: Nødetatene på vei til Thereses gate ved Johannes Bruns gate, melding om trafikkuhell trikk mot bil. Ingen personskader ved trafikkuhellet i Thereses gate. Trafikken går sakte forbi åstedet.

17.juni: En rullestol stjålet på Frogner. Hvis noen ser en forlatt stol, eller en som åpenbart ikke er i eiers besittelse, kan politiet varsles på 02800.

17.juni: Innbrudd i flere biler på Uranienborg. Et vitne har utpekt en mist. Mannen (37) pågrepet mist innbrudd i fire biler. Anmeldelse opprettes.

16.juni: Oslo S: politiet pågriper en mann i en stjålet bil. Parkerte bilen på politiets p-plass rett foran politiposten! Pågrepne kjørt arresten.

Det er uklart hva han egentlig skulle gjøre på sentralstasjonen, men synlig beruset ramlet han ut av bilen, som viste seg å være stjålet, på politiets parkeringsplass - rett foran politiposten. Det var kjeltringens berusede oppførsel som fikk politiet til å granske bil og fører litt nærmere. Det ble da raskt klart at det meste var feil …

16.juni: Bøler T-banest, Tre gutter som tagger på ei bru, takket være godt samarbeid med t-banen anholdte politiet tre gutter på Mortensrud t-banest.

16.juni: Sandakerveien, innbrudd i bil, bileier pågrep mistenkte selv, politiet på stedet, en mann overlevert til politiet og kjøres arresten.

LES OGSÅ: Stupfull kjeltring parkerte stjålet bil på politets p-plass!

16.juni: Nordkappgata, person som misbruker 112, nødtelefonen, uten å være i nød, patrulje på stedet og telefon beslaglagt, innbrakt og anmeldt.

16.juni: Storgata, politiet har pågrepet to lommetyver, kjøres tilarresten.

16.juni: Nødetatene sendt til Eckersbergs gate 8, melding om brann i leilighet. Brannen slukket. Det vil si ikke store brannen, brann i en frityrgryte.

LES OGSÅ: Kreative lommetyver

16.juni: Trikk og bil kolliderte på Kastellet, nødetatene på stedet - skade på kjøretøy og mindre personskade.

16.juni: Gamlebyen: Innbrudd i IKT-butikk. En mann (42) pågr av hundepatrulje etter å ha stukket av. Funnet en bag med PC'er som gjerningspersonen hadde kastet fra seg.

16: juni: Mann slått ned i buss på Ring 3. Kjøres til Ullevål med hodeskader. Fem gjerningspersoner beskrevet som polske. Pågrepet i nærheten.

LES OGSÅ: Tyv truet ansatte med hammer

16.juni: Kvinne (23) fraranet mobil i Tr.heimsvn. Tre afrikanske gjerningsmenn. Etter signalement ble en person kontrollert i nærheten. Hadde tre mobiler han ikke kunne gjøre rede for. En av dem tilhører kvinnen. Gjerningspersonen pågrepet for ran. Kjøres til arresten. Politiet oppretter sak

16.juni: Mann (43) avlevert på Sentrum politistasjon etter å nektet å betale for taxi. Pågrepet på stasjonen: Nektet også å oppgi personalia, ordensforstyrrelser samt trusler mot politiet.

LES OGSÅ: Tyv sprutet ned vektere med brannslukningsapparat

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.