*Nettavisen* Nyheter.

Stupfull mann ville klatre opp til mor

  Foto: Illustrasjonsfoto

Når man rusler rundt godt beruset og bærende på en stige, blir man lagt merke til.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Det gjorde en mann i Vetlandsveien på Oppsal tirsdag ved 20-tiden. Politiet påtraff mannen som da var så sliten at han hadde lagt seg ned og sovnet.Etter å ha blitt vekket, fortalte han at han hadde villet komme seg inn til sin mor, og hadde planer om å gjøre det ved å klatre opp. Men det klarte han altså ikke.

Stigen ble avlevert der han hadde lånt den.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg denne uken:

Anmeldt for usikret last

E18/SJURSØYA: Mandag ved 11-tiden ringte flere til politiet og fortalte at det lå en betongblander i veibanen på Mosse-veien ved Sjursøya.

Politiet fikk fjernet fremmedelementet og fant også frem til føreren som hadde mistet blanderen. Den 54 år gamle mannen ble anmeldt for å ha kjørt med usikret last.

Anmeldt for farlig kjøring

E6: En mann på 28 år ble mandag anmeldt og førerkortet hans inndratt etter at han hadde kjørt farlig innover på Europaveien ved Skullerud-dumpa. Kjøringen hans hadde medført at tre biler kjørte i hverandre, og en person klaghet over vond nakke.

Forsto ingen ting

LAMBERTSETER: Mandag kveld ble det meldt om at det ble knust ruter i Steinspranget barnehage på Lambertseter. Politiet kom til stedet og påtraff tre gutter. De hadde riktignok vært på barnehageområdet, men forsto ikke at politiet var interessert i dem. De hadde nemlig ikke gjort noe galt. Og det var riktig, for det var ingen ruter som var ødelagt.

En rolig 1. mai

ULSRUDVANN/KATTEN: – Både natt til 1. mai og på dagen var det meget rolig, kan politioverbetjent Dag Harald Drevsjø fortelle.

– Vi hadde flere patruljer ute, men alt var rolig. Det eneste vi kom over var noen ungdommer på Katten og ved Ulsrudvann som hadde litt øl. Men de oppførte seg pent.

Hørte lyder fra kjeller

MANGLERUD: Når man klokken 4 på natten hører lyder fra kjelleren, er det all grunn til å reagere. Det gjorde folk i Grusveien på Manglerud natt til tirsdag.

Men da politiet kom til stedet, var ingen å se, og det har heller ikke kommet melding om innbrudd.

Kjente på dører

LJAN: Tirsdag ved 10-tiden kom det melding om at en mann gikk rundt i Breidablikkveien på Ljan og kjente på dører. Han skulle være iført hettegenser og treningsbukse. En politipatrulje som raskt kom til stedet, fant ikke mannen, og det er heller ikke meldt om at han kom seg inn noen steder.

– Fint at folk er oppmerksomme, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Mnaglerud politistasjon.

Anmeldt for narkotika

ABILDSØ: Tirsdag ettermiddag var politiet på besøk i en bolig i Høgdaveien på Abildsø. Resultatet var at to personer, to menn på 27 år, ble anmeldt etter at det ble funnet narkotika der.

Bar på prosjektor

RYEN: Å rusle rundt klokken 02 på natten bærende på en prosjektor, vekker mistanke. Politiet kom over en 29 år gammel mann som hadde slik «bagasje» på Ryen natt til onsdag. Han var også etterlyst. Han var sammen med en 29 år gammel kvinne. Hun hadde et bankkort på seg som hun ikke kunne redegjøre eierforholdet til.

Innbrudd

RUSTAD: Onsdg formiddag ble det meldt om at det hadde vært innbrudd både i en leilighet og kjellerbod i Rustadsaga. Det er noe uklart hva som eventuelt ble stjålet.

Tatt for ulovlig kjøring

LJAN: Onsdag formiddag stoppet politiet en bil i Herregårdsveien på Ljan. Sjåføren, en 30 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort. Han var tidligere tatt flere ganger for samme forhold.

Traff bil med bocciakule

LJAN: Onsdag ettermiddag ringte en bilfører og fortalte at bilen som da kjørte innover Mosseveien, var truffet av en bocciakule. Dette skjedde ved Ljansbakken. Ingen personer ble skadet, men bilen bar tydelig tegn på at den var truffet av den 724 gram tunge kula. Politiet lette i området for å finne ut hvor kula kom fra, men fant ikke noe.

– Det kunne blitt meget alvorlig om kula hadde truffet et vindu, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Ble blendet av lav sol

LAMBERTSETER: En 36 år gammel kvinne ble kjørt til legevakten, men bare med mindre skader etter at hun på sykkel var påkjørt av en bil. Dette skjedde i Cec. Thoresens vei på Lambertseter torsdag morgen. Den 56 år gamle mannlige bilføreren fortalte at han var blitt blendet av lav sol og ikke hadde sett syklisten. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

Stjal klokke og fotoutstyr

GODLIA: Torsdag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i et hus i Stordamveien på Godlia. Tyven hadde fått med seg klokke og fotoutstyr. Det var folk i huset da innbruddet fnat sted.

Tre tatt for dieseltyveri

HAUKETO: Torsdag kveld ble tre personer tatt for dieseltyveri i Ljabruveien på Hauketo. Drivstoffet hadde de tappet fra en minigraver, og ble funnet i kanner i en bil på stedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.