*Nettavisen* Nyheter.

Stupfull syklist mistet førerkort

Illustrasjonsfoto: ClipArt

En stjålet Mercedes, en promillesyklist og brann i en russebuss. Men forøvrig betegner etterforskningsleder Trond Vennatrø ved Manglerud politistasjon pinsen som rolig.

Stjal nøkler og bil

NORDSTRAND: Ved 7.30-tiden fredag fikk politiet melding om grovt tyveri fra en bolig i Solveien. Det var knust et vindu og tyven(e) hadde stjålet nøklene til en bil, og deretter bilen. Det er så langt ingen spor verken etter gjerningsmenn eller bil. Mercedesen er etterlyst internt i politiet.

Elg i hagen

LJAN: En beboer i Gladvollveien ringte fredag morgen til politiet og fortalte at det befant seg en elgkalv i hagen. Politiet kontaktet Viltnemda.

Falt fra taket

LJAN: En person fikk skader i ryggen og ble kjørt til Ullevål sykehus etter å ha falt fra taket i et hus i Nielsenbakken. Arbeidsulykken skjedde fredag ved 9.30-tiden. Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

Fra sykkel til sykehus

ULSRUD: Fredag formiddag, ved 11.30-tiden, ble en kvinne funnet i veikanten utenfor Østmarkveien 110. Hun har antakelig falt av sykkelen. 53-åringen var ved bevissthet da hun ble kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus.

Skremt hest mistet rytter

MORTENSRUD: På gangveien ved Shellstrasjonen på Mortensrud falt en 11 år gammel jente av hesten sin ved 17.50-tiden fredag. Ulykken skyldes at hesten ble skremt. Jenta ble kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang. Hesten sprang hjem til stallen, i følge politiet.

Katt måtte avlives

MORTENSRUD: Pinseaften, ved 21.50-tiden, fikk politiet melding om at en katt var påkjørt ved Ica på Mortenserudsenteret. Som følge av skadene ble katten avlivet på stedet.

Knust rute, ingen gjerningsmann

LAMBERTSETER: Like over midnatt, natt til 1. pinsedag, ble det ringt inn melding til politiet om en ansamling av ungdom på Lambertseter videregående skole, og at det var utøvd skadeverk på skolen. Politiet rykket ut og fant en knust rute, men fant ikke ut hvem som stod bak skadevrket. Ruten ble sikret av vektertjenesten.

To i promille - på sykkel

LAMBERTSETER: På ettermiddagen 1. pinsedag falt en mann i 50-årene av sykkelen sin i Østerliveien. Da politiet kom til stedet, viste det seg at vedkommende hadde to i promille. Han var kraftig forslått med blant annet kutt i hodet og overkropp, og ble sendt til Legevakten med ambulanse. Sykkelturen endte dessuten med at mannen mistet førerkortet.

Ville stjele pengeautomat

OPPSAL: Innehaveren av solstudioet på Oppsal ringte mandag 2. pinsedag til politiet og fortalte at det var gjort forsøk på å stjele en pengeautomat. Politiet har registrert meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.