RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Stupte over sykkelstyret

Syklist til legevakt og fyllekjører stakk av. Les Manglerud-politiets logg.

RYEN: Bråbrems for å hindre kollisjon med bil i Ryensvingen tirsdag morgen, resulterte i at en syklist måtte kjøres til legevakten i ambulanse. Han stupte over sykkelstyret, og fikk et ublidt møte med asfalten.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Tørrkokt kjele

BEKKELAGET: Mandag ettermiddag ble det meldt om brann i Skogroveien på Bekkelaget. Det viste seg bare å være en kjele som kokte seg tørr. Ingen personskader, men mye røyk på kjøkkenet.

Stakk av i fylla

MANGLERUD: Mandag ettermiddag kom en bilfører inn på vakta på Manglerud politistasjon for å melde om et trafikkuhell mellom to biler i Traktorveien. Den andre parten hadde stukket fra stedet, men det var notert registreringsnummer på bilen.

Politiet fant frem til bil og fører som viste seg å være en tydelig påvirket yngre kvinne.

Lastebil mot buss

MOSSEVEIEN: Det ble ingen personskader, men betydelige trafikale konsekvenser da en lastebil kjørte på en buss bakfra på Mosseveien på Bekkelaget tirsdag morgen. Det lot seg gjøre å passere ulykkesstedet, men morgenkøen ble både lengre og langsommere enn vanlig.

Fikk med seg vekslepenger

BRYN: Litt over klokken 09 tirsdag morgen ble det meldt om at det hadde vært et innbrudd i løpet av natten. Dette hadde skjedd i det lille hagesenteret i Østensjøveien ved Bryn senter. Det var knust en rute, og utbyttet ble noen vekslepenger.

Innbrudd

HOLMLIA: Tirsdag kveld ble det meldt om at det i løpet av dagen hadde vært innbrudd i en bolig i Ravnåsveien på Holmlia. Politiet kan foreløpig ikke si noe om hva som ble borte.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere