RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Støy stoppet i sentrum

Politiet måtte stoppe nattearbeid i sentrum. Les politiloggen her.

MUNKEDAMSVEIEN: Kl. 02.39 kom det melding fra Munkedamsveien om at noen holdt på å bore med et trykkbor og arbeid med en vinkelsliper. Politiet undersøkte saken og fant at ingen kunne fremvise tillatelse til dette arbeidet på dette tidspunktet på døgnet. Politiet sørget derfor for at arbeidet opphørte for natten, og at ro og orden ble gjenopprettet.

Frastjålet jakke og mobiltelefoner

OSLO SENTRUM: Kl. 01.00 i natt kom det melding fra en 16 år gammel gutt som befant seg ved Jernbanetorget t-banestasjon at han var frastjålet sin jakke med to mobiltelefoner på en klubb i nærheten. Den som stjal klarte å smette inn på en t-bane, men det var uvisst om hvilken linje han tok. 16-åringen fikk sperret sine telefoner og vil anmelde forholdet.

To eldre herrer hjulpet hjem

ST. HANSHAUGEN: Kl. 01.51 ble det meldt om to eldre herrer som hadde vært en tur på byen og blitt beruset. Den ene av de to falt på fortauet og den andre forsøkte å hjelpe den ene opp i over en halv time. Politiet kjørte til stedet og hjalp de to herrene hjem til sine rettmessige adresser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere