RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksess på Norefjell


Audun Grønvold vant NM-gullet i senior i skicross, men Bastian Juul fra Ready (t.v.) hadde likevel et flott NM med både gull- og sølvmedalje. FOTO: PRIVAT
Audun Grønvold vant NM-gullet i senior i skicross, men Bastian Juul fra Ready (t.v.) hadde likevel et flott NM med både gull- og sølvmedalje. FOTO: PRIVAT
Flere lokale løpere kjørte til NM-medalje i skicross i helgen.

NOREFJELL: Manpower Skicross Team – som er et lokalt lag bestående av løpere hovedsakelig fra Heming og Ready – reiste med en sterk tropp til NM for seniorer og juniorer. Fasiten ble også god for laget, og spesielt Ready hadde god grunn til å juble for resultatene til deres utøvere.

Dobbeltseier

Bastian Juul fra Ready var den av skicrossutøverne som hadde størst grunn til å trekke på smilebåndet i helgen. Han fikk med seg to medaljer hjem fra NM på Norefjell.

I junior-NM vant Bastian, med klubbkamerat Marius Heje Mæhle på andreplass.

Også i senior-NM ble det medalje på Bastian, der han kun ble slått av medaljevinner fra OL i Vancouver, Audun Grønvold.

Sistnevnte fikk også kongep0kalen overrakt av skipresident Sverre Seeberg.

Vil ha flere med på laget

Julie Jensen, som kjørte sitt første renn siden åttendeplassen i OL, tok sølv i dameklassen.

Thomas Borge Lie fikk også med seg en flott plassering fra Norefjell, da han ble nummer fem i seniormesterskapet. Samme mann kjørte også til seier i FIS-rennet som ble arrangert søndag.

– Manpower Skicross Team planlegger nå neste sesong, og hører gjerne fra andre alpinister som vil være med på skicross. Dette lokale laget har allerede rekruttert flere verdenscupkjørere, sier Rune Wisted-Thu i Manpower SX Team.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere