*Nettavisen* Nyheter.

Suksessen Christian Thinn

Beviset: Christian Thinn er beviset på at norske eliteserieklubber ikke trenger å lete langt for å finne en toppspiller. Foto: Thomas Granerød Foto: Foto: Thomas Granerød

I motsetning til de fleste andre Getliga-lag så hentet Manglerud Star nylig en spiller fra divisjonen under, noe som har vist seg å være en suksess.

Klikk på bildet for å forstørre.

Iskald: Som den enkleste saken i verden så setter Christian Thinn inn seiersmålet til Manglerud Star over Frisk Asker.

Klikk på bildet for å forstørre.

Smart sjef: Jarl Eriksen har jobbet tålmodig og smart med de ressursene han har til rådighet, nå gir det endelig tellende resultater.

ASKER: Christian Thinn (22) sørget for utrolige 96 målpoeng for Hasle/Løren i 1. divisjon sist sesong, nå har han kommet tilbake til moderklubben med bravur - status så langt er to scoringer på de to kampene han til nå har spilt for Manglerud Star.

Matchvinner

Lørdag avgjorde han med kampens eneste mål borte mot Frisk Asker - og med Thinn på laget har Manglerud Star allerede løftet seg mange hakk.

Kombinasjonen Steffen Søberg i mål og Christian Thinn der fremme slo ut i full blomst. Manglerud Star har knekt sin egen kode, laget spiller nå god ishockey og vil nok hente flere trepoengere fremover.

Det hele er faktisk smått utrolig når man tenker på hva som har skjedd med klubben i den senere tid. Amerikanerne Jason Lawrence og Kory Falite forlot klubben i all hast rett før jul - og den tredje beste poengplukkeren i klubben, Joacim Sundelius, forsvant etter VIF-kampen for en drøy uke siden. Han er etter alt å dømme Lørenskog-spiller om kort tid.

Thinn-suksess

– Hva med Christian Thinn?

– Det er virkelig morsomt med Christian. Håpet var jo at han skulle produsere - og det har han til nå virkelig gjort, fort-setter en smilende Jarl Eriksen.

Manglerud Star har bevist at man ikke alltid trenger å se over Atlanterhavet etter gode spil-lere - og den siste tids hovedperson hadde følgende å si om tingenes tilstand;

– Jen kan ikke klage om dagen. Det går veldig bra for meg og klubben, sier Thinn og legger fort til;

– Det er veldig morsomt å være tilbake i Manglerud Star og spill i Getligaen - og ikke minst er det godt å få satt noen scoringer tidlig. Det roer systemet litt kan man si. Nå var det ikke min beste kamp her i dag mot Frisk, men hele laget jobber hardt ogvi vinner en fortjent seier, avslutter suksessen Christian Thinn til Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.