RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksessen «Forhekset – med tryllestav i operaen» er tilbake

Et år etter urpremieren i Bjørvika inntar forestillingen Scene 2 igjen 12. mars.

BJØRVIKA: Operaeventyret i Bjørvika handler om en en skoleklasse som intetanende blir forhekset over i en operaverden i fullt kaos.

Kjente operafigurer har nemlig invadert hverandres operaer, og skoleklassen må dikte dem ut av knipa før de selv kan bli forhekset tilbake til klasserommet.

Her er fuglefangeren Papageno, den gale barberen Figaro, en japansk geisha og trollmannen Dapertutto. For å nevne noen. Og publikum får oppleve 53 barn fra Barnekoret og ni operasolister, foruten cembalist Helge Evju, en tre meter høy kjempe og en heks.

Sang og musikk er blant annet fra Mozarts Tryllefløyten, Wagners Rhingullet og Puccinis Madama Butterfly, alt sammen på norsk.

Særlig Barnekoret fikk stor ros etter urpremieren 27. januar i fjor, og stykket passer for barn mellom fem og 100 år, skriver Den Norske Opera & Ballett i en pressemelding.

Idé, tekst og regi er ved Heidi Bruun Nedregaard. Resitativer er av Helge Evju, mens Terje Boye Hansen står for orkesterarrangementene og musikalsk ledelse.

Scene 2 12. mars kl. 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere