RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksessfylt seriestart


Hans Henrik Karlsen (t.v.) tråkket til i serieåpningen på Røabanen. Røa-spillerne syntes det var stas endelig å få spille seriekamper.
Hans Henrik Karlsen (t.v.) tråkket til i serieåpningen på Røabanen. Røa-spillerne syntes det var stas endelig å få spille seriekamper.
Det var Røa som var vertskap for den første serierunden av i alt fire turneringshelger for den nyetablerte Oslo-serien for funksjonshemmede.

RØA: Det var i samråd med klubbene Korsvoll og Vålerenga, at idéen om en egen Oslo-serie for disse fotball-lagene kom opp.

Med i 14 år

Vi har møtt Korsvoll og Vålerenga mange ganger tidligere, både på Norway Cup, landsturnering og i treningskamper, men det er ikke så veldig mye, derfor fant klubbene ut at vi kunne avvikle vår egen serie, sier funksjonær og trener Martin Arnholdt. Han har vært med siden starten for 14 år siden.

Da vi startet opp var vi fire spillere og fire trenere. I dag, 14 år senere, er vi 16 spillere. Vi trener hver fredag, og er nesten alltid fulltallige! Vi har blitt en fin gjeng, og vi har det veldig morsomt sammen. Vi var blant annet på turnering i Kina i fjor, og så har vi vært med på Norway Cup seks ganger.

- Gøy med gutta

Og etter seks år på Ekebergsletta, ga det til slutt også resultater, da Røa gikk av med seieren og vant hele sulamitten over Vålerenga i finalen.

Siden det er hele 16 spillere på Røa, stilte de med to lag i serieåpningen. Røa 1 spilte 0-0 mot Korsvoll i første kamp, mens Røa 2 stakk av med tre poeng etter 4-3-seier over Vålerenga. Allikevel var Røaspillerne upåklagelig ydmyke etter seieren.

Vålerenga er nok best, men vi kan nok klare å vinne over Korsvoll hvis vi jobber hardt, sier Kim Elle (30), der han tar seg en pust i bakken med lagkameratene mellom to kamper. Hege Dokk Nygaard (30) er en av to jenter på Røas fotballag. Og det synes hun er storveis.

Det er kjempegøy å være jente sammen med alle gutta. Vi har et utrolig bra miljø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere