RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super håndfri for bilbruk


FRIHET: Med Supertooth One slipper du både ledninger og en irriterende dings på øret. Den garanterer også lovlydig mobilbruk i bilen.
FRIHET: Med Supertooth One slipper du både ledninger og en irriterende dings på øret. Den garanterer også lovlydig mobilbruk i bilen.
Med denne håndfrien slipper du å ha noe på øret.

AMOBIL.NO: Håndfri i bilen er et must. Men å bruke en vanlig håndfri med ledning eller et Bluetooth-hodesett er ofte litt for tungvint. Derfor er det som oftest smartest å gå for en høyttalende løsning bak rattet.

Supertooth One er en slik løsning. Denne er Bluetooth-basert, slik at man slipper å fikle med ledninger til mobilen. Det gjelder også til strøm, da enheten har innebygget batteri. Det eneste du trenger å passe på er å lade Supertooth-en innimellom.

Lydkvaliteten er jevnt over veldig god, og vi har ingen problemer med å gjøre oss forstått.

Les også: Denne håndfrien har FM-sender

Lett å montere

Supertooth One monteres lett, uten større inngrep på bilens interiør. Det setter vi pris på. Selve håndfrienheten festes enkelt til solskjermen med et klips. Det følger også med en mobilholder som kan festes til rillene i luftuttaket i dashbordet.

Når så Supertooth-en skal erstattes med noe nyere en gang i fremtiden er det bare å fjerne den. Dette gjør det også lett å flytte den til en annen bil.

Supertooth One er dessuten enkel å betjene, og støtter stemmekommandoer. At den kan ha to mobiler koblet til samtidig, er også et klar fordel som få andre bilhåndfrier tilbyr.

No music

De negative sidene er bagateller: Indikatorlampen blinker hele tiden. Det er irriterende når det er mørkt ute, men fikses med en teipbit. Supertooth-en støtter også musikkavspilling, men lydkvaliteten er rett og slett elendig. Det er bare å la være å bruke den.

At prisen er under tusenlappen gjør Supertooth One til et svært godt produkt vi gjerne anbefaler til deg som vil en høyttalende håndfri i bilen uten å måtte gå til det skritt å montere en fastmontert løsning.

Les også:
Råbillig Bluetooth-håndfri
Billig mikro-håndfri

Vi konkluderer med at Supertooth One er et supert kjøp om du kun skal ha en enkel håndfri i bilen.

Les hele testen av Supertooth One på Amobil.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere