Super sesong

Korsvoll er godt fornøyd med 8. plassen og over å ha slått bydels- rivalen Kjelsås.

Korsvoll: - Vi er strålende fornøyde med en åttendeplass etter første sesong i 2. divisjon. En større prestasjon enn det å rykke opp i fjor. Standarden er langt bedre i 2. divisjon enn i 3. divisjon, og det har vært gøy å se utviklingen til laget, uttaler en godt fornøyd lagleder; Jan Solland.
- Litt ergerlig at vi rotet bort seks poeng i de siste tre kampene, men vi er glade over å slå bydelsrivalen Kjelsås, smiler Solland.
Det blir spennende å se hvilken avdeling Korsvoll havner i neste år. I år var reisebudsjettet på 320.000 kroner med mye reising til Trondheim. Kr. 138.000 av disse ble betalt av Fotballforbundet.

Lokale krefter trår til


- Vi var litt engstelige for at Korsvollbanen ikke skulle bli godkjent som 2.divisjons-arena, men det har gått greit. Neste år har tidligere spillere, "old boys-gutta" i klubben, påtatt seg å bygge nye tribuner på sørsiden av banen. Garderobene er trange, men ikke noe å gjøre noe med. Astrid Svendsen har gjort en kjempejobb med å holde garderobene i orden og kafédriften åpen. Vi forplikter å servere kaffe og noe å bite i til våre besøkende motstandere, sier Solland som kan informere om at det er en uke til med trening før laget tar en velfortjent pause til 4. januar, da det er full rulle med trening fire og fem dager i uka.

Ikke store endringer

- Per Kåre Hagen fortsetter som trener, og vi håper på et enda større engasjement fra lokalmiljøet neste år. Vi går inn i et tøft år, og det gjelder å holde trykket på engasjement og videre utvikling. Mulig vi må øke inngangspengene på hjemmekamper noe. Dommerutgifter per hjemmekamp beløper seg til 3-4000 kroner, og det hadde vært fint å få til et lite overskudd her. Vi har fått signaler om at våre største, lokale sponsorer; Aktiv Ryddecentral, Meny Kjelsås og KPMG vil fortsette støtten neste år. Det er flere firmaer som har bidratt, men ikke i den størrelsesordenen. Hva gjelder spillerstallen, skal dette avklares med det første, men det blir ikke de store utskiftingene for neste sesong, røper Solland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.