RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superstjerne til Nydalen

Shontelle står på scenen på Spikerboks førstkommende fredag.

NYDALEN: Shontelle har blitt sammenliknet med Rihanna, og har blant annet vært support på Beyoncés «I am...»-tour i 2009 i både England og USA.

Både Rihanna og Shontelle kommer fra Barbados, og de to skal etter sigende også være venninner.

Førstkommende fredag står sistnevnte på scenen på Spikerboks i Nydalen, der det garantert blir smakebiter fra hennes to første album; «Shontelligence» fra 2008 og «No Gravity» fra 2010. R&B-stjernen er signert av Universal Music og gis ut på ikke ukjente Motown.

Her i Norge er hun blant annet kjent for hiten «Impossible» som fikk seks uker på VG-lista sist høst, samt Akon-duetten «Stuck with each other» fra filmen «Confessions of a Shopaholic».

«Impossible» er sågar skrevet av norske Ina Wroldsen og låta har allerede solgt til platina i USA – over én million eksemplarer.

På fredag deler Shontelle scene med Winta Efrem Negassi fra Tveita, som tok Norge med storm for sju år siden, med albumet «First».

Det hele skjer altså på Spikerboks i Nydalen og arrangmentet er åpent for alle, i tillegg til at de over 18 år får en egen avdeling.

Etter festen blir det etter sigende mer glitter og glam, da gründer og tidligere daglig leder av SD-Models holder kalas av celeber klasse.

Han tar med seg både kjente fjes og modeller til et femstjerners hotell, der festen fortsetter.

Jeg vil være til stede med alle modelljentene mine bort på selve Shontelle-konserten på Spikerboks og så bærer det rett til modellparty i byen etter konserten.  Dette blir celebert med høy partyfaktor og god stemining utover hele natten. Jeg gleder meg storslagent til Shontelle konserten og festen etter, sier Benjamin Hefner i en kommentar til dittOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere