RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supertramp-Roger i øsende regnvær

- Dette er juni og vi er gærne som har konserter når vi vet at været blir som dette, fleipet en opplagt Roger Hodgson.

FROGNER: Publikum har strømmet til Frognerbadet selv om været langt i fra innfrir til forventningene til både publikum og Roger Hodgson.

En smilende Hodgsen ble godt mottatt. Og mannen som har solgt mer enn seksti millioner plater fornekter seg ikke. Han starter settet med Take A Long Way Home, en av hans største hits. Men den merittlista han sitter med tilsier ikke at han ikke har svidd av kruttet.

Se bilder fra Roger Hodgson her

Og når han hekter på seg gitaren og drar i gang Give A Little Bit, så er nok ikke regnet glemt av de foran scena, det er smil inne i regnponchoene som rår i Frognerbadet.

Det er et uansett flott å se at det danses i Oslo i kveld. Breakfast In America er er slager som får opp armer, og gjennom tungt regn råder det allsang. Vakkert.

Den tidligere Supertramp vokalisten er rutinert men troverdig når han roser publikum. Til tross for at det er en sur kveld på jobb, så har han lagt til et kvarters spilletid.

Når hele seansen avsluttes med Its Raing Again, så kan det knapt sies bedre.


Les alt om wooden her

 

 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere