RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suppe og gudstjeneste


Kirkens Bymisjon ønsker spesielt velkommen til Oslos byvandrere når de arrangerer gudstjeneste på Jernbanetorget lille julaften. ARKIVFOTO
Kirkens Bymisjon ønsker spesielt velkommen til Oslos byvandrere når de arrangerer gudstjeneste på Jernbanetorget lille julaften. ARKIVFOTO
Med tradisjonsrik suppe og gudstjeneste på gata lager Kirkens Bymisjon julestemning for byvandrene.

JERNBANETORGET: I dag, på dagen før dagen inviterer Kirkens Bymisjon til gategudstjeneste ved Betlehemsstallen på Jernbanetorget.

– Stallen har stått siden Luciadagen og har vært møteplass og varmested for alle typer byvandrere, skriver bymisjonen i en pressemelding om arrangementet.

Suppeservering

Bymisjonen ønsker å minne om at den beste veien inn mot jula går om Betlehemsstallen, enten man har sitt daglige tilhold på gata eller bare er på vei hjem for å feire høytiden.

I tillegg til gudstjeneste blir det også suppeservering. Suppa har lange tradisjoner i Kirkens Bymisjon, blant annet innleder den Tøyenkirkas hverdagsmesser.

Sorte får

Det er Carl petter Opsahl som holder talen under gudstjenesten. I tillegg vil generalsekretær Sturla Stålsett og diakon i Oslo Domkirke, Maria Halldén delta. Den korte gudstjenesten inneholder kjente julesanger, nattverd, lystenning og musikk.

Musikken er det musikalsk leder Andreas Utnem og vokalist Benedicte Torget som står for.

I stallen kan du også få med deg sprell levende dyr, nærmere bestemt esel og sorte får!

Gudstjenesten begynner klokka 17, men det blir suppeserv ering allerede klokka 16.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere