RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Foto: Ine-Elise Høiby

Supporterne viser støtte før første seriekamp

På fredag samles forhåpentligvis hundrevis av Vålerenga-supportere på Vallefeltet for å vise sin støtte før sesongstart, med en metode hentet fra andre europeiske lag.

VALLE: Etter å ha sett mot resten av Europa, startet Vålerenga-supporter Kim Granli et arrangement på Facebook hvor han oppfordret så mange som mulig om å ta turen på Vålerengas siste trening før sesongstart. Hensikten er å vise laget støtte før årets første seriekamp borte mot Brann, lørdag 16. mars.

Nå håper han på suksess og tradisjon hvert eneste år.

- Blant annet samles flere tusen Hammarby-supportere i byen og går opp mot stadion i et tog før sesongens første hjemmekamp, hvert eneste år, sier initiativtaker Kim Granli.

LES OGSÅ: Skal skravle om Vål'enga

Forstår Rekdal

Håpet var at man skulle få til et arrangement på den siste treningen, men Granli har forståelse for at det måtte bli på et annet tidspunkt.

- Jeg forstår at Kjetil Rekdal ikke ville flytte den siste treningen til senere på dagen, men jeg tror uansett at det blir like bra slik vi har fått ordnet det nå, hvor spillere og trenere møter supporterne ved «Brakka» for å slå av en prat, sier Granli.

LES OGSÅ: «Mos» kom hjem til Vålerenga etter en tøff tid

Lover stemning

Selv om det blir noe annet når det er utenfor treningstiden, lover Granli at det ikke kommer til å bli dårligere stemning når spillerne kommer for å slå av en prat.

- Det blir selvfølgelig synging når spillerne ankommer, og så vil det nok bli fyrt av litt pyro, sier en spent Granli til dittOslo.no.

- Så nå får vi bare håpe flest mulig dukker opp. Det er over 400 som har trykket «deltar» på Facebook, men man vet jo aldri hvor mange av disse som faktisk dukker opp. Kommer det færre enn 100 stykker, blir jeg skuffet, forteller Granli, som legger til at han ikke hadde trodd at så mange hadde lyst til å delta.

LES OGSÅ: Hundre år i rødt og blått

Håper på tradisjon

I år samles Klanen på «Vestbredden» på Ullevaal Stadion, og Granli håper at fredagens arrangement gjør at supporterne kan samles på flere steder.

- Det er viktig at man kan samles, spesielt på positive arrangementer som dette, sier Granli.

- Nå håper jeg det blir en tradisjon at man samler supporterne for å vise støtte til spillere og trenere i klubben hvert eneste år, spesielt før den første hjemmekampen hver sesong, avslutter Granli.

Om du vil være med å støtte på fredag, kan du møte opp 17.00 utenfor «Brakka» på Vallefeltet.

LES OGSÅ: – Det er profesjonalitet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere