RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TREKLØVER: Mudassar Kapur, Ståle Hagen og Steinar Wulfsberg-Gamre krysser fingre for at de blir stående på nominasjonslisten til Oslo Høyre for stortingsperioden 2013-2017. FOTO: SARA V. WILSGAARD
TREKLØVER: Mudassar Kapur, Ståle Hagen og Steinar Wulfsberg-Gamre krysser fingre for at de blir stående på nominasjonslisten til Oslo Høyre for stortingsperioden 2013-2017. FOTO: SARA V. WILSGAARD

Surfer på høyrebølgen

Høyre seiler i medvind om dagen, og tre lokale menn har en drøm om å representere hovedstaden på Stortinget etter høstens valg.

SØNDRE NORDSTRAND/NORDSTRAND: Mandag 11. februar vedtas den endelige nominasjonslisten til Oslo Høyre for Stortingsvalget til høsten, og tre menn fra Nordstrand og Søndre Nordstrand gleder seg over at de er innstilt.5., 12. og 19. plass

Mudassar Kapur fra Bjørndal og Ekeberg er innstilt på 5. plass, Steinar Wulfsberg-Gamre fra Ljan er innstilt på 12. plass og Ståle Hagen fra Prinsdal er innstilt på 19.plass.

Du kan se hele innstillinglisten fra valgkomiteen i faktaboksen annet sted på siden.

– Høyre har ikke hatt noen fra nordstrandsområdet på Stortinget siden Anders C. Sjaastad gikk ut i 1997, så vi satser på at nominasjonslisten blir vedtatt som den er, sier Steinar Wulfsberg-Gamre.

– Mudassar Kapur kommer nok helt sikkert inn. Hvis oppslutningen til Høyre holder seg på dagens nivå og det blir regjeringsskifte kan jeg bli andrevara til en gruppe på åtte, sier Wulfsberg-Gamre optimistisk.

Om Ståle Hagen kommer inn er mer usikkert.

– Det er viktig for velgerne og partiet at vi har representanter fra alle deler av byen, og vi danner et fint trekløver fra området vårt, sier Wulfsberg-Gamre.

LES OGSÅ: Stortingsdrøm i det blå

Folkeparti

– Vi vet mer om utfordringene i våre bydeler enn politikere fra andre steder. På landsplan er det viktig at hele landet er representert, og lokalt er det viktig med representanter fra hele byen. Oslo Høyre er et folkeparti som bør ha representanter fra hele byen, så jeg håper vi kommer på den endelige listen, sier Wulfsberg-Gamre.

LES FLERE SAKER FRA NORDSTRANDS BLAD HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere