*Nettavisen* Nyheter.

Surrealistisk TV-sjekking

På TV er han ungkar, men privat er han det ikke. Stig Kjos fant seg en kjæreste. FOTO: Camilla Svendsen

Ungkaren blir rastløs av å sitte i sofakroken alene. Nå er derimot sofakroken god.

COLLETS GATE: Jeg hater å være alene for jeg blir så rastløs, forteller Stig Kjos, Ungkaren. Hver mandag titter han innom norske hjem, sammen med en haug av damer. Noen i 40-årene, andre i 20- årene. Nå er rastløsheten dempet, for Stig fant kjærligheten. Da kan han gjerne sitte i sofakroken.

Vi treffes hjemme hver dag. Det er vanskelig å ikke kunne gå ut sammen, forteller han.

Banal situasjon

Stig var usikker på om han kom til å finne kjærligheten. Det gjorde han, selv om han synes det er banalt å få seg kjæreste på denne måten.

Vi har det bra. Jeg er forelsket, sier han, med et smil.

Å leve blant flere damer og et TV team var surrealistisk. Spesielt når alle var der for han.

Det går egentlig ikke med alle damene på en gang! Jeg måtte være veldig skjerpet, sier Stig. Han forteller at de eldre damene var sikrere på seg selv.

De var lette å prate med og hadde mye å si. De yngre var kanskje mer usikre. Jeg ble litt lang i maska da jeg fant ut at damene enten var ti år eldre eller ti år yngre enn meg.

Flere friere

Ungkaren angrer ikke på noen av valgene han tok. Nå er han mer opptatt av å teste sitt forhold og bli bedre kjent med sin hemmelige kjæreste. Stig avslører at han også har hatt noen friere etter showet.

Jeg har fått noen mail. Alt fra lange stiler til korte skriv, røper han, og legger til at han ikke har fått negative tilbakemeldinger.

Stig er oppvokst på en gård på Jessheim. Bonde ville han ikke bli, derfor flyttet han til Oslo for å gå på BI. Derfra gikk turen til Australia.

Jeg er eventyrlysten. Jeg elsker å reise, og at Sør-Afrika var stedet for inspilling, var en god grunn til å si ja til å bli med på showet, sier Stig.

Opptatt og aktiv

Å bo midt på St. Hanshaugen er ypperlig. Utesteder, restauranter og ellers det som trengs er i nærheten. Stig har bodd i Oslo i tolv år og benytter tiden sin med kompiser.

Jeg trente mye før, men nå har jeg ikke hatt tid. Golf er det lenge siden jeg har spilt nå, men jeg skal begynne å spille minst en gang i uka nå, sier Stig. Etter lovordene poserer han for kameraet før han rusler til bilen sin. For han liker ikke å gå.

Jeg er veldig effektiv, jeg altså! Da går det ofte i bil og taxi, sier han unnskyldende før han vender snuten hjem. Kanskje til hans hemmelige flamme?

Jeg er forelsket og har det veldig bra!

Stig KJos

Ungkaren på TV Norge

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.