RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Surt hjemmetap for Skeid

Skeid var lenge jevngode med Kongsvinger i søndagens kamp, men gjestene fra Hedmark fikk med seg alle poengene hjem fra Bislett.

Det ble en jevn kamp da Skeid tok imot Kongsvinger på Bislett. Lagene hadde til sammen bare sanket ett poeng på sine to første kamper, og verken hjemme- eller bortelaget så spesielt farlige ut innledningsvis.

Kongsvinger hadde et ørlite overtak og fikk kampens første scoring etter 13 minutter. Et innlegg fra høyrekant Ørjan Berg Johansen ble headet i mål fra fem meter av Magnus Sylling Olsen.

Skeid kom tilbake mot slutten av omgangen, men igjen måtte det en straffe til for å få hjemmescoring på Bislett. En Skeid-spiller gikk i bakken etter et frispark inn i feltet, og Øystein Rogstad satte ballen sikkert inn bak Conny Månsson.

I resten av førsteomgangen var Skeid fullt på høyde med Kongsvinger, men forskjellen ble John Pelu. Den kvikke svensken tok godt vare på muligheten både da han ble spilt gjennom av en medspiller og da han snappet opp en dårlig Skeid-pasning. Begge gangene kom han alene mot Skeid-keeper Anders Søvik, og det resulterte i to baklengsmål for Skeid.

Mellom de to scoringene kunne Skeid kommet ajour, da Espen Grina kom ut av en duell med Kongsvinger-keeper Conny Månsson med ballen i beina. Men dommeren mente Grina hadde brukt ulovlige midler, og da hjalp det lite at Skeid-spissen pirket ballen i mål.

Vi fulgte kampen direkte, se http://livefotball.noblad.no.

Østkantavisa kommer med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere