*Nettavisen* Nyheter.

Susende comeback

Med baller susende i opptil 250 km/h kjempet mosjonister og mer meritterte spillere om de siste finaleplassene til lag-NM i squash.

ST. HANSHAUGEN:Det er fredag kveld, og det spisser seg til i kampen om å nå sluttspillet. Grorud, Sentrum, Sagene, OSI og Ås er blant klubbene som skal i aksjon denne kvelden.

Bydelene kjemper om plass i sluttspillet, hvor det kun er plass til maksimalt 12 lag. Hvert lag består av tre menn og en kvinne.

Richard Larsson er innehaver av Sentrum Squash og bor i Homansbyen, men representerer Grorud Squash i lag-NM. Dette er ifølge ham selv helt problemfritt.

Ja, jeg har jo vokst opp på Grorud, så det føles helt naturlig. Vi har for øvrig et godt lag som peiler seg inn på å nå helt til topps, sier Larsson.

Medaljekandidat

Mange av spillerne som deltar i lag-NM stiller også i senior-NM på Lysaker i månedsskiftet mars/april. Der seiler Richard Larsson opp som en brennhet medaljekandidat.

Han har vært skadet i to år, men kan vise til en imponerende CV som inneholder deltakelse i både EM og VM. Han deltok i og vant en turnering for tre uker siden der alle de antatt beste stilte.

Jeg har jo spilt profesjonelt før, og har blant annet spilt en rekke ganger mot regjerende verdensmester. Så jeg går for min femte kongepokal, bedyrer Larsson med et bredt smil.

Yppet seg

Jørn-Arne Jørgensen representerer Sentrum Squash, og har tatt mål av seg å tukte Groruds Richard Larsson.

Jeg satser på å bite godt fra meg. Lagmessig er vi derimot akterutseilt. Laget vårt er vesentlig svekket fra i fjor, så vi får heller komme sterkere tilbake neste år, sier Jørgensen.

Kampen mellom Groruds Larsson og Sentrums Jørgensen endte med en overbevisende seier til førstnevnte.

Jeg er litt skuffet, men fattet. Han har aldri slått meg så klart før, sier Jørgensen og skuler bort på Larsson.
Jeg er også litt skuffet over at han i det hele tatt fikk poeng. Han spilte jævlig bra, avslutter Larsson.

PS! Grorud og Sagene gikk videre til sluttspillet 10-12.mars. Ytterligere informasjon om lag-NM og senior-NM i squash finnes på squash.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.