Gå til sidens hovedinnhold

Suveren i Danmark

Golfspilleren Christian Aronsen fra Romsås utklasset alle i helgens Nordic League turnering på Bornholm.

Bornholm, Danmark: Aronsen var helt suveren, og vant med 14(!) slags margin ned til hjemmefavoritten Michael Jürgensen. Det er meget imponerende av golferen fra Romsås, som representerer Grønmo Golfklubb.
Ikke bare gikk Aronsen til topps, men han satte også to banerekorder under litt vanskelige spilleforhold. Det regnet og blåste under hele turneringen, og det gjør ikke Aronsens prestasjon noe dårligere.
Først slo Aronsen banerkorden under den første runden på torsdag. Da gikk han på 69 slag, som er tre under par. Den rekorden slo han selv to dager senere da han gikk avslutningsrunden på 68 slag.
Aronsen var den eneste spilleren som gikk under par, og han endte til slutt på -9.
For seieren kunne Aronsen innkassere cirka 35 000 kroner, og samtidg gjorde han et byks på Nordic League rankingen.
PS! Nordic League er en turneringsserie under European Tour og Challenge Tour. Den består blant annet av P4 Tour i Norge, Telia Tour i Sverige og Scanplan Tour i Danmark. Turneringen på Bornholm var en såkalt major-turnering, det vil si en av de større turneringene i Nordic League. De beste på Nordic League-rankingen på slutten av sesongen får en enklere vei i kvalifiseringsturneringene til neste års European Tour.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra