RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV Foreslo studentboliger i fjor H gikk mot

Men da sa Høyre nei til SV sitt forslag i Oslo bystyre.

GRØNLAND: Andreas Behring har følgende kommentar til Høyre-utspillet om studentboliger.

Vi programfestet at vi ønsket å få fengselet ut i 1999. Det er veldig hyggelig at Høyre kommer etter, men synd de ikke er enige i bystyret. Høyre har stemt mot våre forslag i bystyret om både flere studentboliger og flytting av botsen, sier bystyrepolitikeren til Østkantavisa.

Han støtter forslaget om å bygge studentboliger, men ser et enda større potensial i tomta enn som så.

De som jobber og sitter på botsen fortjener bedre forhold, og Gamle Oslos innbyggere fortjener å få åpnet opp Botsfengselet. Studenboliger en ok idé, men det bør også være mer enn det. Det er et stort område og potensielt indrefileten på Grønland og Tøyen.

Hvis Høyre har snudd og er enige med SV i at det er viktig gå få bygget ut studentboliger i Oslo, så kan de være med oss på vårt forslag om å legge noen av de kommunale tomtene på Ensjø i potten og være med på å gjøre om noe av Kværnerutbyggingen til studentboliger. Det gir mange studentboliger raskt, sier Behring videre.

Utflytting av Botsfengselet er noe vi har ivret sterkt for og gleder oss over at flere over tid endrer standpunkt og blir enige med oss, avrunder han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere