RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV ønsker klar beskjed

Oslo SV arrangerer neste lørdag konferansen "Gi SV beskjed" for bydelens innbyggere, lokale lag og foreninger. Dette er ikke en tjuvstart på kommunevalget, lover Christer Gulbrandsen (SV).

TORSHOV: Dette er en start på programprosessen vår. Vi vil gjerne ha en politikk som reflekterer hva som er viktig for kommunens velgere, forklarer Gulbrandsen til Østkantavisa. Arrangementet vil foregå på Soria Moria.
Han presiserer at dette ikke nødvendigvis bare er for folk som har stemt SV i årevis, men en måte for SV å forstå hva som er viktig for velgerne.
Vi ønsker ikke å sitte inne i et glassbur og bestemme. Vi vil møte menneskene som lever i byen vår, og gi dem en sjanse til å komme med innspill til vår politikk, sier han.
Hvorfor tror du folk vil stille på noe slikt en lørdag?

Vi har gjort dette en del ganger før, og da med godt oppmøte. Vi håper og tror at folk flest engasjerer seg i lokale forhold, sier Gulbrandsen.
En av foredragsholderne som kommer er Henriette Westhrin, statssekretær i Miljøverndepartementet. SV ønsker innbyggere i bydelene Grünerløkka, Sagene og Gamle Oslo velkommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere