RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV og AP følte seg grillet

Temperaturen var høy på BU-møtet i Bydel Bjerke forrige torsdag.

Bjerke: Det kom til en særdeles opphetet debatt under forrige torsdags BU-møte i bydel Bjerke. Årsaken var rett og slett det fine været som har preget Groruddalen den siste tiden.
BU-salen ligger nemlig slik til at solen stekte rett på vinduene, og førte til at særlig venstresiden, det vil si SV og AP følte seg grillet. BU-leder Torstein Winger måtte gjentatte ganger avbryte møte for luftepauser, og både leder selv og de folkevalgte hadde tidvis problemer med å få stokket ordene. En avstemning ble tatt to ganger som følge av at et ledd ble oversett, samtidig som Fr.P's Jan Messel faktisk skiftet side til ytterste venstreving etter å ha fått solen i øynene. Hva arbeidsmiljøloven sier om saken er uviss, men en ting er sikkert, det ble enstemmig vedtatt at BU-salen bør få nye gardiner før neste møte, da det forventes enda høyere temperatur som følge av at den omstridte ridesenter-saken skal opp til behandling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere