RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV snudde på Sørbråten


SV, her ved Hanne Lyssand og Asle Reium, gikk bort fra slik partiet stemte i MPS, og sa ja til Sørbråten-dispensasjon i BU.
SV, her ved Hanne Lyssand og Asle Reium, gikk bort fra slik partiet stemte i MPS, og sa ja til Sørbråten-dispensasjon i BU.
BU sier ja til å gi dispensasjon til Sørbråtenbeboere for oppbygging av nedbrent hus i Sørbråtveien 76, med totalt 274 m2.

NYDALEN/SØRBRÅTEN: Også i Miljø- plan, og samferdselskomiteen (MPS) ble det flertall for forslaget, men SV stemte imot forslaget i komitemøtet. I torsdagens bydelsutvalgsmøte (BU) snudde imidlertid SV.

Vi har oppfattet saken feil i forhold til dokumentasjonen, og stemmer nå for gjenoppbygging av huset på det foreslåtte arealet, sa Asle Reium (SV) i BU-møtet.
Deretter ble det enstemmig vedtatt at bydelen mener at huset på Sørbråten gis dispensasjon til å bygges opp igjen til foreslåtte 274 m2. Men ingenting er likevel helt avgjort i forhold til byggeregler for områdene Sørbråten og Solemskogen. Fortsatt venter beboerne på reguleringsplanforslag fra byrådet, som skal videre til behandling i bystyret. En planlegging som nå har drøyd i åresvis, noe også fremmøtt beboer fra Sørbråten påpekte for BU.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere