RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svak forestilling av MS


MS-trener David Livingston var alt annet enn fornøyd etter tapet for Stjernen søndag
MS-trener David Livingston var alt annet enn fornøyd etter tapet for Stjernen søndag Foto: FOTO: Thomas Granerød
Manglerud Star spilte en svak kamp og tapte 2-3 for tabelljumbo Stjernen.

MS Hockey - Stjernen 2-3 (1-2,1-1,0-0)

MANGLERUD: Stjernens mannskap viste at sist serierundes 4-1-seier over Storhamar ikke var et blaff. Mot Manglerud Star ville laget mest og vant alt i alt en fortjent seier i Manglerudhallen.

Meget skuffet trener

Det var en meget skuffet David Livingston Nordstrands Blad møtte i garderoben bare minutter etter at sluttsignalet lød;

– Dette var overhodet ikke bra, vi hadde våre gode sjanser, men evnet ikke å putte mer enn to mål bak Pål Grotnes, forteller en skuffet MS-trener.

6 mot 3

I kampens siste 21 sekunder spilte Manglerud Star med seks utespillere mot Stjernens tre, men selv dette klarte ikke hjemmelaget å utnytte. Pål Grotnes viste hvorfor han er landslagskeeper og resten av Stjernen leverte noen heroiske sluttminutter - ergo endte det med et forsmedelig tap for Manglerud Star, som nå bare ligger poenget foran Østfold-klubben.

– Hadde jeg visst hvorfor gutta ikke presterer bedre så hadde jeg gjort de nødvendige grepene, men heldigvis så er det et opphold i seriespillet nå - og den tiden skal vi bruke på å finne ut av saker og ting, fortsetter Livingston.

– Skuffet over importene

David Livingston og assistenttrener Ove Sundelius var også enige om at de norske spillerne på laget leverte en brukbar kamp, men ellers var duoen ikke spesielt fornøyde;

– De utenlandske importene våres minus Travis Vermeulen og Casper Santanen må prestere bedre, vi forventer oss mye mer fra dem, avslutter trenerne ovenfor Nordstrands Blad.

Ps. Frisk klarte å beseire Lørenskog med 5-4 i ordinær tid, dermed krøp Asker-laget forbi MS på tabellen - kanskje det er godt det er landslagspause for MS fra og med i morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere