RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svar om Tryvannsbanen

Tryvannsbanen, Hvorfor? Jo det vil jeg gjerne fortelle deg Chr.Fr. Sommerfeldt
Det burde vært gjort for mange, mange år siden. Deler av banetraseen ligger klar og har ligget der så lenge jeg kan huske. Det er slutt på den tiden da man gikk med skia på skulderen for å komme opp til Tryvann alpinsenter. At man skal ha Tom Murstad til å kjøre en opp til anlegget burde forlengst være historie. La Tom jr. få lov til å etablere seg i det nye bygget når den nye stasjonen på Tryvann er virkelighet
Gi ham anledning til å investere i det nye bygget hvis det er av interesse og skape en ny fin utsiktsplass med restaurant og stor terasse hvor folk kan sitte i solen og nyte synet av frisk ungdom og også oss eldre som er glad i marka.

Holmenkollbanen er ikke bare et transporttilbud for de som bor i åsen (de bruker vel sjelden banen), men for hele Oslo fra øst til vest. For ikke å snakke om våre danske venner som kan komme med båten om morgenen ta banen opp og ha en skidag av de sjeldne og hvis ønskelig reise tilbake om kvelden.
Her snakkes det om en kort og konsentrert skisesong men dette vil helt klart ville være et helårsenter og som ville være en glimrende måte å pressentere Nordmarkas "delikatesser" på en ny og verdig måte.

Dette er uten tvil et helt annet prosjekt som mann i gata har glede av fremfor å diskutere en skiflyvningsbakke i Rødkleiva. Er det mulig så bring heller kleiva inn i dette bildet.

Willy Buer
Aslakveien

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere