Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svegården (Ap): – Venstre har ikke prioritert svømming

– Byrådet, det borgerlige flertallet og Venstre har ikke prioritert nye svømmeanlegg i et eneste budsjett i løpet av de siste åtte årene, sier Janne Svegården (Ap).
– Byrådet, det borgerlige flertallet og Venstre har ikke prioritert nye svømmeanlegg i et eneste budsjett i løpet av de siste åtte årene, sier Janne Svegården (Ap). Foto: Foto: Vidar Bakken
– Venstre har ikke fulgt opp svømmehallbygging, mener bystyrerepresentant Janne Svegården (Ap).

NORDRE AKER: – Årsaken til at det ikke har blitt bygget nye svømmeanlegg i de siste to periodene skyldes at Venstre ikke har fulgt opp i budsjettforhandlingene med det blå flertallet i bystyret og byrådet. Våre budsjettforslag om å starte prosjektering av nye svømmeanlegg har dessverre blitt nedstemt hver eneste gang av Venstre, Høyre, Frp og KrF, sier og «svømmepolitisk talskvinne» i Arbeiderpartiet, bystyrerepresentant Janne Svegården.

Del på Facebook

LES HOVEDSAKEN: Venstre tar svømmedrømmen i Nordre Aker på alvor

Hun sier at da bystyret behandlet idrettsmeldingen for to år siden, gikk Ap inn for å bygge et 50-meters konkurransebasseng i Oslo, i tillegg til et bydelsbasseng i øst, vest og i nord.

– Dette gikk flertallet i bystyret med Venstre også inn for, men ingenting har skjedd siden. Byrådet, det borgerlige flertallet og Venstre har ikke prioritert nye svømmeanlegg i et eneste budsjett i løpet av de siste åtte årene, sier Svegården.

Sogn bad er kun tilgjengelig for publikum seks timer i uka, og flere idrettsklubber deler på svømmetid. – Arbeiderpartiet har frem-met forslag om at Oslo Idrettslag sin svømmeklubb skal få en driftsavtale med kommunen, slik at Sogn bad kan ha mer publikumsåpent og at det skapes mer aktivitet på Sogn bad for befolkningen i området, sier Svegården.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!