RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sveiva vant på styrke


Lena Sundvik jubler etter å ha satt inn sin tredje scoring mot Akerselva.
Lena Sundvik jubler etter å ha satt inn sin tredje scoring mot Akerselva. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD
Serieleder Sveiva slapp med skrekken hjemme mot Akerselva.

ROMMEN: Sveiva ledet oppskriftsmessig med 2-0 over Akerselva etter den første perioden i kvinnenes eliteserie lørdag, men så senket laget skuldrene og tillot gjestende Akerselva og ta over i målprotokollen.

På bare fire minutter av midtperioden sørget Akerselva for å sjokkere hjemmelaget med tre kjappe scoringer og ledelse med 2-3 – deretter virket kreftene til å ta slutt for gjestene, samtidig som Sveiva viste styrke og stor lagmoral oppgjøret ut.

Dette sørget for en høyst fortjent 6-3 seier til slutt i en kamp der Sveiva slapp med skrekken etter noen fatale minutter i midtperioden.

Tremålsscorer

Lena Sundvik scoret Sveiva sine to første mål samt det meget viktige 4-3 målet – dette var mer enn nok til å fortjent bli kåret til kampens beste spiller.

– Vi kjempet oss heldigvis tilbake i kampen igjen og jeg er veldig godt fornøyd akkkurat nå, stråler Sundvik til Lokalavisen Groruddalen.

Tøffe treninger

Selv om Sveiva slakket av på tempoet og tillot Akerselva å snu kampbildet i noen minutter i flotte Rommenhallen, virket ikke laget direkte truet da de først bestemte seg for full skjerping.

– Vi kan nok takke de tøffe treningene under oppkjøringen for at vi klarer å stå distansen ut. Vi ga aldri opp, noe som kjennetegner denne gjengen, fortsetter Sundvik.

Stortrives i Sveiva

Lena Sundvik fra Finland er inne i sitt andre år i Sveiva og stortrives i klubben.

– Jeg trives kjempegodt her i Sveiva. Det er en fantastisk gjeng som fungerer meget godt på og utenfor banen, det er derfor vi også gjør det så godt som vi gjør det, avslutter tremålsscorer Lena Sundvik.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere