RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sveiva viser styrke


Sveiva har Sindre Bjerknes (f.v.), Andreas Skriden, Patrik Martinsen, Christoffer Øystad, Kjetil Hammerstad og Thomas Furu med for Norge.
Sveiva har Sindre Bjerknes (f.v.), Andreas Skriden, Patrik Martinsen, Christoffer Øystad, Kjetil Hammerstad og Thomas Furu med for Norge.
Hele seks spillere fra Sveiva var med på helgas G19-samling i innebandy.

SKULLERUD: Der ble det lagt mye fokus på styrketrening – et viktig steg for Norge for å ta opp kampen med de sterkere nasjonene.

– Det blir litt lite styrketrening gjennom sesongen, men det er en viktig del av dette – og det vi gjør nå er med å danne et godt grunnlag før VM neste år, sier Thomas Furu.

På helgas samling hadde han med seg Sindre Bjerknes, Andreas Skriden, Patrik Martinsen, Christoffer Øystad og Kjetil Hammerstad.

– Alle fra Sveiva har vært med å spille eliteserie i år, så vi har fått en del erfaring. Det er VM som er det store målet nå, så vi håper selvsagt vi har med mange spillere da også, sier Thomas Furu.


Den andre helgen i mai er det ny samling for landslaget, da i Sverige. Daniel Gidske – som meldte forfall i helga – er tilbake da. Sindre, Andreas, Patrick, Christoffer og Thomas er også med videre.


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere