Gå til sidens hovedinnhold

Sveiva viste gulltakter

Sveivas innebandyjenter imponerte ved å banke gullkandidat Sagene i gårsdagens oppgjør. Noe gullprat vil imidlertid ikke jentene ha noe av.

Stovner: For med seieren, som for øvrig var Sveivas sjette av syv mulige denne sesongen, avanserte laget opp på andreplass på tabellen, med eksakt samme poengsum som serieleder Holmlia, som riktignok har én kamp til gode på jentene fra Groruddalen. Dermed ser det ut til at det kan være duket for gullkamp for Sveiva denne sesongen.
For oss er medalje målet. En eventuell gullmulighet kan vi ikke begynne å prate om enda, mener Sveivas Kristine Dalen.

Tidlig mål imot

Likevel var det ikke til å legge skjul på at Sveiva viste meget solide takter i store deler av kampen mot Sagene. Gjestene har et uttalt mål om gull i enten serie eller cup i år, og sto uten tap før oppgjøret i Stovnerhallen.
Det var også gjestene som kom best i gang og fikk satt inn det første målet. Etter det var det stort sett Sveivas kamp.
For med tre hjemmescoringer før første pause, hadde Sveiva koblet grepet på kampen. Sagene åpnet friskt i andre periode, men fikk bare redusert én gang før vertene giret opp igjen. Med 5-2-ledelse for Sveiva før den siste perioden så kampen kjørt ut.
Sagene jobbet iherdig for å komme tilbake i den siste perioden, men kom aldri nærmere enn to mål. Dermed gikk Sveiva seirende ut av toppkampen.

Tremålsscorer

Det fungerte bra for oss i denne kampen. Vi pratet mye om å spille vårt spill før kampen, i tillegg til at vi skulle komme mye på løp. De tingene fikk vi til, mener Kristine Dalen.
For Sveiva-spilleren ble det i tillegg en gedigen opptur med tre nettkjenninger
Før denne kampen hadde jeg bare to totalt i serien, så dette var moro. Det løsnet virkelig for meg også, gliser Dalen.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021