RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk varme på Tid kafé


Göran Samuelsson tok sitt publikum med storm torsdag. foto: elisabeth c. wang
Göran Samuelsson tok sitt publikum med storm torsdag. foto: elisabeth c. wang
Det lokale møtestedet Tid på Røa var fylt til randen da trubaduren Göran Samuelsson tok frem gitaren i går kveld.

RØA: Allerede en halv time før konserten startet var bordene på Tid i ferd med å fylles. Mange hadde tatt turen nettopp før å høre noen varme, svanske toner på en ellers så høstkald kveld. Blant dem venninnene Carina Dohrn, Eva Johansson og Ingrid Røstad.

Jeg og Eva er svenske så det er klart vi måtte få med oss dette. At Ingrid også ble med er selvsagt veldig hyggelig, smiler Dohrn og legger til;

Det er alltid så hyggelig å komme til denne kaféen, både på formiddagen og på kvelden slik som nå. Og det er spennende med et sånt type arrangement.

Støtter opp

Ved et hjørnebord har Kjell Fr. Jacobsen, Elisabeth og Bernt Bøgh funnet seg godt til rette. De mener det er svært viktig å støtte opp om de lokale arrangementene.

Det er jo ikke hver dag det skjer noe her på Røa, så når man tar initiativet til et arrangement som dette er det viktig å ståtte det. I tillegg er det jo vel så hyggelig å ta seg et glass her i forhold til hjemme i spisestuen, humrer Jacobsen.

Fullt hus

I det Göran Samuelsson er kommet i gang med første låt fortsetter det å strømme på med mennesker i kaféen. Det er tydelig de ansatte på svært fornøyd med og serverer forfriskinger på løpende bånd. Og med ett er lokalene på Tid forvandlet til en svensk «midtsommarsafton» av det ypperste slaget.

For en stemning! Ja, nå er jeg virkelig glad for at vi tok turen hit opp, smiler en fornøyd dame mens hun duver frem og tilbake på stolen i takt med musikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere