RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske metalhelter til Sentrum Scene


Opeth fusjonerer metal, klassisk rock, deathprog, symfoniske elementer og frijazz og har kjørt sitt eget løp i over tyve år. Her er vokalist Mikael Åkerfeldt i Frognerbadet.
Opeth fusjonerer metal, klassisk rock, deathprog, symfoniske elementer og frijazz og har kjørt sitt eget løp i over tyve år. Her er vokalist Mikael Åkerfeldt i Frognerbadet. Foto: FOTO: Steinar Knudsen
Opeth hadde taket på publikum i Frognerbadet da de spilte på Norwegian Wood i fjor sommer. 9. desember kommer det svenske progmetalbandet til Sentrum Scene.

SENTRUM: «Som vanlig er de usedvanlig tighte og samspilte. Når bandet avsluttet med Tack som faan er det til stående applaus», skrev våre anmeldere om Opeth i Frognerbadet i fjor.

Del på Facebook

Nå er det svenske progmetalbandet snart klare med sitt tiende studioalbum Heritage som kommer ut i september. Deres forrige album Watershed fikk en sekser i BT: «…et gnistrende, utfordrende og massivt album».

Billettene til Sentrum Scene for konserten 9. desember er i salg fra fredag 15. juli klokken 9.

De var sist på Rockefeller i mars 2009.

Oppvarming på Sentrum Scene er landsmennene i Pain of Salvation, som beskriver seg selv som et progressivt metallband. Svenskene er aktuelle med prosjektet Road Salt. Road Salt One ble utgitt i mai 2010 og del to er ventet nå til høsten.

Vil du vite mer? Sjekk ut www.opeth.com og www.myspace.com/painofsalvation.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere