RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GODE NYHETER: BU-leder Lars Asbjørn Hanssen får ønsket om å fjerne bommen oppfylt.
GODE NYHETER: BU-leder Lars Asbjørn Hanssen får ønsket om å fjerne bommen oppfylt. Foto: foto: Vidar Bakken

Svenstuveien åpnes

Bymiljøetaten skriver til bydelsutvalget at de vil åpne Svenstuveien igjen.

VETTAKOLLEN: Striden rundt bommen i Svenstuveien ser ut til å finne sin løsning. Bymiljøetaten skriver til Bydel Vestre Aker at etaten har startet arbeidet med gjenåpning av Svenstuveien, som har vært stengt med privat bom siden 1986.

Responderte raskt

– Jeg er kjempeglad for denne nyheten. Jeg er veldig fornøyd med at Bymiljøetaten responderer så raskt på bydelsutvalgets vedtak om å åpne Svenstuveien igjen, sier fungerende leder av bydelsutvalget, Lars Asbjørn Hanssen (H).

Bymiljøetaten skriver at de vil etablere fortau helt opp til T-banestasjonen og at med finansiering av tiltaket vil arbeidet kunne starte i 2013. Finansieringen er det knyttet usikkerhet til.

Koster 200.000

– Det er tidligere estimert at det å legge fortau vil koste rundt 200.000 kroner. Jeg er overbevist om at det finnes midler til en såpass liten sum som kommer så mange til gode. Her er det snakk om å skape en trygg skolevei. Nå vil jeg jobbe videre med å se til at gjenåpningen faktisk skjer, sier Hanssen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere