*Nettavisen* Nyheter.

Svimlende sum for bekkelagsvilla

Sist uke kunne malermester John Brendmoe fornøyd innkassere 36 millioner kroner for sin villa i Grottenveien 18.

Bekkelaget: Den attraktive villaen er på hele 675 kvadratmeter og selv om kjøpesummen var på svimlende 36 millioner kroner, var dette en halv millioner kroner under takst.

Megler Carl Fredrik Solli i Privatmegleren Solli & Partnere AS, forteller at det har vært flere som har vært interessert i villaen som har vært ute på markedet litt over to uker.

Den nye eieren kan nyte en uovertruffen utsikt og kan boltre seg på fire soverom, tre garasjeplasser, egen portnerbolig, trimrom, vinkjeller, bar og innendørs badeavdeling med saltvannsbasseng. Det som er spesielt med eiendommen er beliggenheten. Den har vidt utsyn og 180 grader utsikt mot fjorden. Det er dessuten lite innsyn til boligen, og den har blitt betydelig påkostet de siste 10 årene. Den er noe av det bedre jeg har sett i området, hvis ikke det beste, forteller megleren og legger til at både kjøper og selg var godt fornøyd med handelen. Solli vil ikke si bombastisk om dette er ny prisrekord for Bydel Nordstrand, men salget ligger uten tvil helt i det øvre sjiktet.

Jeg kjenner i hvert fall ikke til noen som har fått en høyere pris uten at jeg har undersøkt dette noe nærmere, avslutter megleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag