Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svindlet Nav for 200.000

Fotballspilleren må betale en bot på 105.000 kroner, men slipper å sone fengselsstraffen så lenge han gjennomfører et promilleprogram.
Fotballspilleren må betale en bot på 105.000 kroner, men slipper å sone fengselsstraffen så lenge han gjennomfører et promilleprogram. Foto: Arkivfoto
En lekter sa ikke ifra hvor mye han jobbet, en 29-åring som ble tatt med hasj og en 27 åring som lot vannet flyte, rett bak en politibil. Her er et par domme fra Oslo tingrett.

Svindlet Nav for 200.000

OSLO TINGRETT: En 35 år gammel mann fra Nordstrand er i Oslo tingrett dømt for trygdebedrageri. I 2009 og 2010 meldte han ikke fra til Nav om at han jobbet som vikar på en skole på Nordstrand, mens han fikk utbetalt dagpenger. Mannen fikk utbetalt nær 200.000 kroner urettmessig og er nå dømt til 75 dagers fengsel, 45 dager av straffen er gjort betinget på grunn av at mannen har hatt en del psykiske problemer i form av angstlidelser som han frykter tilbakefall for.

Bot for hasjbesittelse

OSLO TINGRETT: En 29 år gammel mann fra Holmlia er i Oslo tingrett dømt til en bot på 2400 kroner og 1000 kroner i saksomkostninger for hasjbesittelse.
Politiet ransaket tre menn i en bil på Holmlia 1. desember i fjor. Det ble funnet noe narkotika på en av dem, og den påfølgende ransakingen av boligene avslørte et større hasjparti hos den ene. Hos 29-åringen 29-åringen fant politiet en klump på 0,4 gram, noe han nå må betale for.

Tisset bak politibil

OSLO TINGRETT: En 27 år gammel mann fra Søndre Nordstrand må ut med 10.000 kroner i bot etter en episode på Jessheim natt til 17. november i fjor. Mannen og en kamerat tisset da bak en politibil som sto parkert utenfor et utested.
Begge to ble bortvist fra stedet, men 27-åringen nektet å etterkomme dette. Han ble da pågrepet. Dette likte mannen dårlig og kalte politibetjenten blant annet for «jævla ape». Mannen kom med en uforbeholden tilståelse i retten og vedtok dommen da den ble opplest for han.

Her kan du lese om flere dommer fra Oslo tingrett

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere