RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er det bare å dra ned glidelåsen, hente frem kølla og klaske til!
Her er det bare å dra ned glidelåsen, hente frem kølla og klaske til!

Sving kølla med Tiger og Tutta

I årets golfspill fra EA Sports kan du spille som Tiger Woods eller vår egen Suzann Pettersen.

SPILLVERKET.NO: Nytt år, nytt spill: Dette har vært en vinnerformel for EA Sports og stort sett alle sportsspill de setter sine føtter i.

Les hele anmeldelsen av Tiger Woods PGA Tour 11 på Spillverket.no

Swing away

Som i alle sportsspill fra EA Sports går den første timen i Tiger Woods PGA Tour 11med til å skru, gnikke og tilpasse ens egen skreddersydde karakter.

Gjennom å vinne kamper mot andre golfere, gjennomføre treningsøkter og lykkes i ulike utfordringer, vil man premieres med erfaringspoeng, som man igjen bruker til å bygge opp sin spillers egenskaper og attributter.

Med erfaring dukker også nye klær og utstyr opp til salgs i Pro-shoppen. Hvorfor ikke spenne på seg det norske herrelandslaget i curling sine mye debatterte benklær?

Forbedring eller forverring?

"True-aim" er en ny siktefunksjon jeg ikke i noen særlig grad ser behovet for. EA Sports har det med å prøve seg på nyvinninger i kontrolloppsettene sine og treffer godt iblant, andre ganger ikke like mye.

Puttingen er mer realistisk nå, men jeg mestret det bedre før, uten hjelpemidler og annet fjas.

Som med NHL og Fight Night føler jeg at PGA 11 med sine hjelpemidler er i ferd med å velge en vei med "forbedringer" som ikke nødvendigvis gjør spillet bedre.

Tutta er med

For garvede golfentusiaster vil antakeligvis dette spillet være årets høydepunkt, for det er nok av nyheter og nye spillere til det, deriblant vår egen Suzann Pettersen.

Karrieremodusen er blitt oppjustert en smule, slik at det krever litt mer golfkunnskaper for å klare seg godt.

De fleste kan la seg underholde av en runde FIFA, dette blir dog litt mer for de med en genuin interesse for golf.

Et innblikk i golfsporten

Tiger Woods PGA Tour-serien yter golfsporten rettferdighet. Det er rett og slett så godt som et golfspill får blitt etter dagens målestokk. Man får et innblikk i golfsporten og lærer viktige råd for hvordan man kan beherske den.

Problemet er at for alle andre enn hardbarkede fans av sporten, så vil golf fort kunne oppfattes som noe kjedelig og langtekkelig.

Det krever at man senker farta på hjertepumpa om man skal gå 18 hull uttallige ganger for å forbedre karakteren sin, for en runde golf byr på lite dramatikk og action.

All honnør til EA Sports som har klart å lage dette spillet så underholdende som det faktisk er, med tanke på sporten det baseres på.

 

Les også disse sakene på Spillverket.no:

Kongen av pop får dansespill

Spillere har oftere ADHD

Håndholdte konsoller med 3G

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere