*Nettavisen* Nyheter.

Svingende sesongåpning med The Souvenirs

Lørdag gjenoppstod bandet The Souvenirs på musikkafeen på Rustad.

RUSTAD: Lørdag 29. januar var det sesongåpning av musikkafeen på Rustad treffsenter.

Vellykket gjenforening

– Som fugl Fønix gjenoppstod The Souvenirs. Det ble nostalgi fra femti-, seksti- og søttiåra, og folk var ikke sene om å innta parketten for en svingom, forteller Mette Strømberg.

The Souvenirs var veldig populære på Stratos tidlig i femtiåra og hadde spilleoppdrag både på Kongen, Sporten og mange andre steder i Oslo og Akershus. Bandet vant blant annet Nordisk Rockekonkurranse på Jordal Amfi sammen med Per Elvis Granberg. De har også spilt med størrelser som Wenche Myhre, Tommy Steel, The Monn Keys og Jens Book-Jenssen.

Stående applaus

Lørdag stilte bandet med følgende besetning: Jan Erik Larsen, trekkspill, Arne Sjøstrøm, gitar, Arvid Bjerke, trommer, munnspill, vokal, samt Kjell Strømberg, kontrabass.

– Gutta har naturlig nok blitt noe eldre, men har samme ståpå-humør som i gamledager. De håpet å se mange av sine gamle fans, og mange møtte opp til konserten. Det ble stående applaus og mange gode gjensynsklemmer denne dagen. Man skal ikke se bort fra at det blir flere spillejobber i fremtiden, sier Strømberg.

Neste musikkafe i Rustadgrenda 1 er lørdag 26. februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.