RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svømmer i inkasso

På Ammerud har et inkassobyråd valgt en annerledes vei for å oppnå gode resultater. Den involverer både massasjestol og ukentlige badeturer for de ansatte.

Ammerud: Det å ha et trivelig og sundt arbeidsmiljø er jo veldig viktig for å oppnå gode resultater, sier daglig leder Grethe Amundsen. Selv bader hun en gang i uka for å holde både kropp og sjel i form.
Annerledes
Inkasso er ikke det første du tenker når du ser den trivelige brune eneboligen på Ammerud. Men inn døra med det utskårede treskiltet "Galant Inkasso" holder fire damer til, og her drives det inkassobyrå for alle penga.
Vi har alle jobbet i store byråder tidligere, men ville gjerne gjøre ting litt annerledes. Vi ville drive med inkasso på en mer human og menneskelig måte, sier saksbehandler Jorunn Fjellheim, som sammen med Amundsen startet firmaet for ti år siden.
Arbeidsmiljø
Rett innenfor ytterdøra står det en stor massasjestol som de fire ansatte bruker når man trenger litt ekstra hvile, og to ganger i uka er det badetur på Nordtvet bad.
Her tar man virkelig vare på sine ansatte, og det er et utrolig godt miljø, sier salgskonsulent og saksbehandler Bente Helen Hardang.
Jeg har jobbet for store byråer før, men miljøet kan ikke sammenlignes en gang.
Ved å ha tilfredse ansatte håper Galant inkasso på å overføre de gode resultatene internt til kundene sine.
Vi ønsker ikke å være et stort byrå, nå har vi full kontroll når det gjelder andres saker slik at når kunder ringer så kan vi alle svare, sier Amundsen. Hun har til og med fått julegaver av skyldnerne sine.
Kort vei til jobb
Galant holder til i deler av Fjellheims private hjem, et bygg som også er Ammeruds første helårsbolig da området var mest brukt til hytter.
Nå er huset 90 år, og fungerer bra for damene på Galant.
Det er mye mer avslappet her, det er ikke noe mas og kjas, og vi har det hyggelig sammen, sier Amundsen.

Vi driver med inkasso på den gode gamle måten, men må følge med i tida for å tilfredsstille markedet.
Grethe Amundsen, daglig lederMest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere