RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sydenjulen ikke avlyst


HØVELFLIS: Tore Halvorsen, kjent fra Ole Ivars, underholder han Britt Nøstvik og andre norske turister på Trollstua på Playa del Inglés.
HØVELFLIS: Tore Halvorsen, kjent fra Ole Ivars, underholder han Britt Nøstvik og andre norske turister på Trollstua på Playa del Inglés.
Finanskrisen og den høye renta har ikke ødelagt folks reiselyst. Nordmenn bestiller fremdeles reiser til varmere strøk i vinter.

Den siste uken før julaften er vanligvis den mest populære avreiseuken for nordmenn som vil ha snøfri jul med palmer og paraplydrinker. På landsbasis har Star Tour solgt mer enn seks av ti reiser i denne perioden. Til tross for finansuro og høyere rente nå enn for ett år siden, reiser nordmenn like mye som før.

Det er ingenting som tyder på at finanskrisen har påvirket juleferien til folk. Interessen for å reise i julen er like stor som tidligere år, sier Hege Simonsen hos VIA Ferieverden i Narvik til Bladet Vesterålen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere