RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

WOW: World of Warcraft har mange svært dedikerte fans verden over - inkludert Norge. For noen blir det kanskje litt mye av det gode.
WOW: World of Warcraft har mange svært dedikerte fans verden over - inkludert Norge. For noen blir det kanskje litt mye av det gode.

Syk av World of Warcraft

En amerikansk tenåring må på avvenningsklinikk, grunnet sin World of Warcraft-avhengighet.

SPILLVERKET.NO: En amerikansk 19-åring, hektet på World of Warcraft, blir førstemann ut til å besøke et avvenningssenter for internettavhengighet, ifølge Telegraph.co.uk

I løpet av 45 dager vil han gjennomgå et 12-stegsprogram, og må greie seg uten noen tekniske duppeditter.

Les også: World of Warcraft kan bli gratis i fremtiden

- Vår metode for deltakerne er ”cold turkey”, altså ingen teknologi overhodet. Det handler om å hjelpe folk som er avhengig av teknologi og trekke dem vekk fra deres avhengighet. Vi vil instille hjernen deres på en normal hverdag og gjøre dette på en positiv måte”, sier Hilarie Cash som jobber på reStart-senteret.

Oppholdet koster ca 90 000 kroner, som må anses som en fornuftig pris for å få livet sitt tilbake. Senteret er også åpne for å ta imot andre med liknende teknologiske lidelser, blant annet folk som er hektet på internettpornografi.

Les også: Slik blir den nye utvidelsen til World of Warcraft

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere