RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sykkelfelt på fjernvarmerørene


Når Hafslund nå blir ferdig med å legge ned fjernvarmerørene sine langs Østensjøvannet, vil de samarbeide med Samferdselsetaten og lage sykkelfelt langs hele vannet.
Når Hafslund nå blir ferdig med å legge ned fjernvarmerørene sine langs Østensjøvannet, vil de samarbeide med Samferdselsetaten og lage sykkelfelt langs hele vannet.
Mange har irritert seg over all gravingen i forbindelse med fjernvarmerørene. Men syklistene bør i alle fall glede seg til alt blir ferdig.

ABILDSØ/BRYN:Da kan de nemlig sykle oppå rørene.

Dette blir aktuelt langs Østensjøveien mellom Eterveien og Haakon Tveters vei. Samferdselsetaten benytter nemlig nå anledningen til å samarbeide med Hafslund når det skal istandsettes etter fjernvarmegravingen.

Mye av rørledningene er lagt ned på kommunal grunn, fortrinnsvis under vei/fortau, og i Østensjøveien blir det altså gjort et løft for syklistene når asfaltering nå skal gjennomføres.

På mesteparten av av strekninge mellom Bryn og Enebakkveien har det vært merket sykkelfelt mellom kjørebane og fortau. Men dette har dessverre ikke vært tilfelle på strekningen mellom Haakon Tvetersvei og Eterveien da veibredden her har vært for liten. Når Hafslund Fjernvarme AS setter istand etter seg med det første, vil det bli lagt til rette for sykkelfelt. Men det er ikke bare på vannsiden av Østensjøveien det blir tilrettelagt for sykling. Samferdselsetaten skal nemlig senere bygge om østsiden av veien slik at sykkelfelt kan merkes også der. Av hensyn til trafikkavviklingen arbeides det ikke på begge sider av veien samtidig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere