RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her går traseen for helgens sykkelfestival gjennom vårt distrikt.
Her går traseen for helgens sykkelfestival gjennom vårt distrikt.

Sykkelfestivalen stenger lokale veier

Også i år innebærer Oslo Sykkelfestival stengte bilveier i vårt distrikt.

VÅRT DISTRIKT: 13. og 14. september inviterer Oslo Sykkelfestival for tredje gang til sykkelfest i hovedstaden. I år også med Norges Cup-ritt i klasser K/M junior og senior.
Lørdag 13. september blir det tempo- og gateritt i Oslo sentrum, M/K junior og senior. Søndag 14. september blir den store sykkeldagen med fellesstart i VM løypa klasser M/K junior og senior, og med tur og trimritt i VM-traseen.

Stengte veier

Sykkelfestivalen innebærer imidlertid også i år flere stengte veier i vårt distrikt. Dette gjelder Valhallveien, Ekebergveien fra campingplassen til Holtet, Raschs vei fra Jacobs til Kongsveien, samt Kongsveien ned til Gamlebyen.

Veiene vil i hovedtrekk være stengt fra første start søndag kl 09.00 til turarrangementet er ferdig søndag ettermiddag i 14.30-tiden, sier rittleder Nils H. Flaaseth til Nordstrands Blad.

Vil dele ut flyveblader

Til forskjell fra i fjor har arrangørene, IK Hero og IF Frøy, tenkt å informere beboerne i området om de stengte veiene.

Det har vi ikke gjort ennå, men vi hadde tenkt å ta det for oss. Vi informerer gjennom avisene nå samt deler ut flyveblader i posten i morgen, sier Fritjof Iversen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere