RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sykler for kreftsaken


Elixia inviterer til sykling i 24 timer hvor inntektene går til Kreftforeningen. Vi har full fokus på dette temaet, sier Ellen Moen. Foto: Privat
Elixia inviterer til sykling i 24 timer hvor inntektene går til Kreftforeningen. Vi har full fokus på dette temaet, sier Ellen Moen. Foto: Privat
Fredag 15.mai vil ELIXIA Ringnes Park sette fokus på effekten av fysisk aktivitet i sammenheng med å forebygging av kreft - "Trening gir Mening".

GRÜNERLØKKA: Fra klokken 15.30 fredag til samme tid lørdag inviterer Elixia Ringnes Park til et skikkelig krafttak for kreftforeningen.

- Vi inviterer til et 24 times veldedighetssykling hos oss der inntektene går til Kreftforeningen. Det vil være en minstepris på en krone per minutt og pengene går uavkortet til Den Norske Kreftforeningen, sier primus motor, Ellen Moen i Elixia, til Lokalavisen.

Trening forebygger kreft

At trening gir overskudd, økt livskvalitet og mange helsebringende effekter er allment kjent. Men at det hjelper mot kreft er for mange ukjent.

- Nyere forskning viser at trening også hjelper mot kreft. Derfor vil representanter fra Kreftforeningen holde informasjons-foredrag fredag klokken 15:00 og lørdag klokken 14:00, sier Ellen.

Hun har selv mistet to familiemedlemmer av kreftsykdommen det siste året og hun brenner voldsomt for denne saken.

- Dette er mitt hjertebarn. Det er viktig å få ut nok informasjon om dette. Trening gir så utrolig mange helsefordeler, sier Ellen.

Alle er velkommen

Ellen Moen oppfordrer alle til å ta med venner, kollegaer og familie innom Elixia i løpet av dagen eller natten.

- Man kan melde seg på hos oss før de kommer. Vi har 50 sykler og vi håper de vil bli benyttet av dette døgnet. Vi har allerede fått forespørsler fra bedrifter som kunne tenke seg å være med, så vi har stor tro på at dette vil bli en suksess, sier hun.

Målet er å samle inn 60 000 kroner.

- Vi er uansett kjempespente på å se hvordan dette blir og vi har jobbet hardt for å få dette til. Vi har allerede fått påmelding fra folk klokken 02.30, opplyser hun.

Så om du ønsker å trene, samtidig som du støtter en god sak er Elixia stedet fredag til lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere